Taxatiedag in Museum Maassluis

28-08-2018 Uit Redactie

Foto: Museum Maassluis

MAASSLUIS – Voor iedereen die benieuwd is wat zijn antieke voorwerp nu eigenlijk waard is, organiseert Museum Maassluis op donderdag 4 oktober een taxatiedag. Arne Bonsaksen is die dag aanwezig om een deskundig oordeel te geven over uw antieke voorwerpen, schilderijen en sieraden.

De beoordelingen van Arne Bonsaksen zijn altijd mild, meldt het Museum Maassluis: “Afkraken is er niet bij, maar als hij bijvoorbeeld een schilderij bestempelt als ‘charmant’, dan kunt u erop rekenen dat de waarde gering is.” Indien gewenst kunnen kunstvoorwerpen aan Bonsaksen worden meegegeven om te laten veilen bij het Vendu Notarishuis in Rotterdam, waar hij werkt.

De taxatiedag wordt georganiseerd door de Vereniging Vrienden van Museum Maassluis. Voor leden is de dag gratis, niet-leden betalen €5,-, tenzij zich op de dag zelf aanmelden als vriend (kosten: €12,50 per jaar).

Aanmelden

U kunt zich voor de taxatiedag aanmelden vanaf dinsdag 18 september bij de balie van Museum Maassluis: tel. 010-5913813 (bereikbaar van dinsdag t/m zondag tussen 14:00 en 17:00 uur). De taxatiedag vindt plaats op donderdag 4 oktober tussen 10.30 uur en 16.30 uur in het Museum Maassluis aan de Zuiddijk 16.

 Gerelateerd