The Kik (semi-)akoestisch op het Stadsstrand

08-06-2021 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Dat er weer evenementen mogen plaatsvinden laten de Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek zich natuurlijk geen twee keer zeggen. Omdat The Kik aanvankelijk in de Stadsgehoorzaal gepland stond en de geldende maatregelen daarvoor nog roet in het eten gooien, zijn de podia op zoek gegaan naar een andere te gekke locatie. Op donderdag 15 juli om 18.00 en 20.00 uur tref je Dave von Raven en zijn mannen dan ook zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien: op het Vlaardingse Stadsstrand in (semi-)akoestische opstelling!

Terwijl het publiek met de voeten in het zand geniet van een biertje, speelt de voltallige band een bloemlezing uit hun volledige oeuvre. Van ‘Simone’ tot ‘Angela’ en van Boudewijn de Groot tot (Nederlandstalige bewerking(en)) van The Beatles. En Armand niet te vergeten! Akoestisch maar met de energie, bravoure en humor die The Kik zo eigen maakt. Zonder ooit in te boeten aan muzikale kwaliteit. Intiem en onvergetelijk.

De Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek bieden de ruimte om 100 procent veilig en volgens alle geldende maatregelen te doen wat zij willen: met te gekke muziek de stad en regio een stuk leuker maken. Mocht het programma niet doorgaan door aangescherpte maatregelen of een andere oorzaak, dan krijgen bezoekers gegarandeerd hun geld terug.

THE KIK (SEMI-)AKOESTISCH OP HET STADSSTRAND
Donderdag 15 juli - 18.00 & 20.00 uur
Toegangsprijs: € 25,00
Locatie: Stadsstrand Vlaardingen (Waterleidingstraat 2)
Meer informatie en kaarten

Gerelateerd