The Voice-winnaar Dennis van Aarssen in het theater

30-10-2019 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Tijdens The Voice of Holland 2019 presenteerde Dennis van Aarssen zich als een uitzonderlijk talent, met een soepel en warm stemgeluid, waarbij hij steeds de juiste emotionele toon wist aan te slaan. Zijn innemende vertolkingen van bekende nummers als ‘Mr. Bojangles’, ‘That’s Life’ en ‘Modern World’ leverden hem terecht de titel 'The Voice-winnaar' op! Aanstaande zaterdag 2 november zie je hem met zijn eerste theaterprogramma Start spreading the news!

Wat je kunt verwachten bij Dennis van Aarssen? Een heerlijke liedjesavond, waarin hij zijn publiek meeneemt langs herkenbare en memorabele momenten uit de rijke muziekhistorie. Dat kan ook niet anders, wetende dat grootheden als Frank Sinatra, Josh Groban, Michael Bublé, Charles Aznavour en Stromae
belangrijke inspiratiebronnen zijn voor de Gorinchemmer. En Robbie Williams niet te vergeten! Het was zijn album ‘Swing When You’re Winning’ waardoor Dennis al op jonge leeftijd wist dat hij – net als de populaire Britse rasentertainer – artiest wilde worden.

Voor zijn eerste theaterprogramma ‘Start spreading the news’ heeft Dennis gekozen voor een kleurrijke mix die bestaat uit de mooiste liedjes uit het Great American Songbook, bekende jazz standards en populaire songs van grote zangers en chansonniers. Natuurlijk afgewisseld met nieuwe nummers uit zijn eigen repertoire. Ga met Dennis van Aarssen en het tienkoppige Bogers Swing Collective (BOSCO Bigband) mee op deze muzikale reis!

Dennis van Aarssen – Start spreading the news
Zaterdag 2 november – 20:15 uur
Toegangsprijs: € 29,00 (incl. consumptie)
TICKETS!

Gerelateerd