Theatergroep Koningshof presenteert BijnaDichterBijna

07-07-2020 Uit Redactie

MAASSLUIS - Kom jij op een theatrale tour op verschillende plekken in Theater Koningshof? Theatergroep Koningshof is in januari begonnen en nu zijn ze klaar om hun voorstelling BijnaDichterBijna te presenteren. In groepjes van 15 personen word je meegenomen door het gebouw en hoor je zomaar misschien een liefdesverklaring in de kleedkamers of een monoloog op het indoor terras.

BijnaDichterBijna

Nu het theater weer open is, heeft ook deze groep enthousiaste acteurs uit Maassluis besloten om toch een voorstelling te geven. Anders dan verwacht, maar daardoor misschien des te verrassender! Het publiek zal in kleinere groepen door het theater lopen en op verschillende (onverwachte) plekken scènes zien en horen. Zo kan je plots in de kleedkamer een liefdesverklaring horen of op het indoor terras een heuse monoloog vertolkt zien.

Per twintig minuten start een nieuwe voorstelling. In kleine groepjes, die onderling afstand kunnen houden, wordt publiek meegenomen door het gebouw van Theater Koningshof. De spelers Annemarie Zeegers, Klary Addink, Anja Mol, Annemarjan Beukema, Wim den Oudsten, Sikko Beukema, Anjo Hollaar, Christel Pols, Meike Tanesha, Han Meijer en Hiske Vrugt onder leiding van regisseur Bosse Becker zijn er helemaal klaar voor.

Theatergroep Koningshof

In januari 2020 deden we een oproep naar theatraal talent uit Maassluis voor een workshopsreeks. In een mum van tijd hadden we een hele groep bij elkaar. Deze spelers gingen meteen o.l.v. regisseur Bosse Becker aan de slag. Bedoeling was om ergens midden april een presentatie te maken voor publiek. Maar toen kwam corona er tussen…

Wij hopen eind september een nieuwe reeks te kunnen starten. In een aantal weken werk je samen met de andere spelers toe naar een korte presentatie. Lijkt dit je wat? Laat dit dan alvast weten door een mailtje te sturen naar info@theaterkoningshof.nl, dan houden we je op de hoogte van de startdatum, repetities en prijs.

BijnaDichterBijna is op zaterdag 18 juli tussen 19.30 en 20.30 uur vijf keer om het kwartier te zien in Theater Koningshof. Meer info & tickets: theaterkoningshof.nlGerelateerd