Thema Wereldhavendagen 2019: ‘MariTeam’

07-03-2019 Uit Redactie

Wethouder Sjoerd Kuiper, burgemeester Edo Haan en wethouder Gerard van der Wees bezochten de Wereldhavendagen in 2018. (Foto: Facebook Edo Haan)

MAASSLUIS/ROTTERDAM – Het thema van de Wereldhavendagen is dit jaar ‘MariTeam’. Hiermee wil de organisatie aandacht vragen voor alle teamplayers die de haven rijk is. De Wereldhavendagen vinden dit jaar plaats op 6, 7 en 8 september.

,,Tijdens de Wereldhavendagen staat deze keer het fantastische staaltje teamwork centraal van alle bedrijven en mensen die dagelijks keihard werken aan het succes van de Rotterdamse haven. Om die reden is het thema voor de komende Wereldhavendagen ‘MariTeam’,” maakt de organisatie van het jaarlijkse maritieme evenement bekend.

In 2018 trok het evenement, waar Maassluis goed vertegenwoordigd was, ongeveer 380.000 bezoekers. Bezoekers krijgen naast scheepsbezichtigingen, demonstraties op het water en presentatie van havenbedrijven, ook een uitgebreid cultureel programma voorgeschoteld. De Wereldhavendagen zijn in 2019 het sluitstuk van de ‘World Port Week’.Gerelateerd