Uniek kijkje in de Vlaardingse Stadspodia

30-03-2021 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Hoe graag de Stadspodia ook willen, de deuren van de Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek blijven tot en met 20 april helaas gesloten. Tenminste... de fysieke deuren. Onder het motto ‘als het publiek niet naar het theater of poppodium mag, dan brengen we de podia gewoon naar het publiek toe’ hebben beide podia een uitgebreide 3D-scan laten maken van letterlijk alle hoeken en gaten van hun gebouw. Via stadsgehoorzaal.nl/binnenkijken en kroepoekfabriek.nl/binnenkijken kun je een volledige virtuele tour maken door de podia. Heb je stiekem altijd al eens op de bühne willen staan of een kijkje backstage willen nemen? Het kan nu, en hoe!

De Stadspodia zouden de Stadspodia niet zijn als ze niet tóch iets zouden verzinnen om hun geliefde en oh zo gemiste bezoekers welkom te heten in hun prachtige gebouw. De podia hebben daarom een uitgebreide 3D-scan laten maken van letterlijk alle hoeken en gaten van hun bijzondere en gave gebouw. Van de podiumzalen tot de kleedkamers, van het kantoor tot de artiestenruimte en van de studio’s tot de vergaderruimtes; je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt (en mag!) er komen!

Nieuwsgierig naar meer?

In de 3D-scan wandel je stap voor stap het hele gebouw van de Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek door en vind je halverwege handige en interessante weetjes over de ruimte waarin je je bevindt, zoals de max. capaciteit aan mensen, afmetingen, faciliteiten etc. Ben je alvast op zoek naar een speciale ruimte om een te gek feest te geven zodra het weer mag, of ben je gewoon heel nieuwsgierig waar artiesten voor en na de show uithangen? Nog nooit was het zó makkelijk en gaaf om deze magische en tot de verbeelding sprekende plekken te bezoeken. Mocht je na ‘de rondleiding’ toch nog specifieke vragen hebben over de ruimtes en mogelijkheden, dan kun je terecht op stadsgehoorzaal.nl/zakelijk en kroepoekfabriek.nl/zakelijk/verhuur.

Zoek, vind, win!

Voor de oplettende en nieuwsgierige speurder zijn er in zowel de Stadsgehoorzaal, als De Kroepoekfabriek een aantal vierkante blokken (met daarop het logo van de podia) te vinden. Denk jij ze allemaal gevonden te hebben? Stuur jouw antwoord (het aantal blokken van zowel de Stadsgehoorzaal, als De Kroepoekfabriek) uiterlijk vrijdag 30 april naar info@stadsgehoorzaal.nl en misschien word jij wel de gelukkige winnaar van drie voorstellingen naar keuze voor twee personen in de Stadsgehoorzaal of De Kroepoekfabriek (zodra dit weer kan en mag!)

Gerelateerd