Upgreatz verzorgt dansnacht in de KF

15-10-2019 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Op zaterdag 19 oktober komen de heren van UpgreatZ naar Vlaardingen om het publiek te voorzien van een avondje goed dansen op allerlei classics. UpgreatZ stond al op ADE en verzorgde een afterparty in het Ziggo Dome. Nu brengen ze de beste nummers uit de jaren ’70 en ’80, op vers vinyl én met beeld, naar De KF.

UpgreatZ
Een nieuw concept met ongehoord goede versies van de klassiekers uit de jaren ’70 en ’80. UpgreatZ heeft veel soul- disco- en jazzclassics geremastered, opnieuw geproduceerd en zorgvuldig opgebouwd om te voldoen aan de hedendaagse kwaliteitsstandaard en trends. Nieuwe versies dus van al je geliefde hits, met oog voor het origineel!

DJ’s Florent Luyckx en Adré van der Heijden bundelen de krachten met VJ Remco Koenderman en voeden je met muziek en beeld op de dansvloer. Luyckx: ,,Originele, oude analoge multitrack opnames van classic hits uit de jaren ’70 en ’80 zijn door de beste producers ter wereld met liefde en toewijding, spoor voor spoor opgepoetst om daarna als een soort lego weer in elkaar gezet te worden, volgens de spelregels van de dansvloer van vandaag. Het geeft de muziek een bepaalde dynamiek, een bepaalde ‘nieuwe’ energie. De combinatie van de productietechnieken van nu met de opnames van toen geeft dit waanzinnige effect. Voor de video’s hebben we hetzelfde concept kunnen toepassen, want VJ Remco voorziet alle muziek van eigen geproduceerde, unieke, bijzondere videocontent, die op schermen wordt getoond tijdens de show.''

Verwacht muziek van bijvoorbeeld Aretha Franklin, Marvin Gaye, The Commodores en natuurlijk Michael Jackson, alsof ze live voor je neus staan. Een unieke en te gekke setlist met veel variatie. UpgreatZ laat je versteld staan, alsof je de muziek van toen voor het eerst hoort.

UpgreatZ: Your favorite vinyl re-grooved
Zaterdag 19 oktober
Tijden: 21.00 – 03.00 Kaarten zijn HIER verkrijgbaar.

Gerelateerd