Vaar mee met de Maassluise vloot tijdens de Wereldhavendagen

28-08-2019 Uit Redactie

Vaartuigen Bruinvisch en Maassluis in Rotterdam

MAASSLUIS - De historische Maassluise vloot is op 6, 7 en 8 september te bewonderen tijdens de Wereldhavendagen in Rotterdam. Bezoek stoomzeesleper Furie, bergingsvaartuig Bruinvisch, zeesleper Elbe, havensleper Maassluis, bergingsvaartuig Tonijn, de Rigel van het Zeekadetkorps Maassluis, Europortsleper Steenbank en beurtvaarder Jansje in de Rijnhaven. Op de Wilhelminapier, voor Hotel New York, staat een pagode tent waar Ervaar Maassluis aanwezig is om bezoekers alle informatie te geven over recreëren, wonen, verblijven en winkelen in de stad. Tevens zijn er hier mooie prijzen te winnen.

Op zaterdag en zondag is de Wereldhavendagen op zijn hoogtepunt en kan er worden meegevaren met stoomzeesleper Furie uit 1916 en met de machtige zeesleper Elbe uit 1959. Tickets hiervoor zijn online te bestellen via www.wereldhavendagen.nl.

Het is ook mogelijk om op donderdag 5 september mee te varen vanaf Maassluis naar de Wereldhavendagen in Rotterdam. Zaterdag kan je met de Elbe of de Furie vanaf Maassluis mee te varen naar Rotterdam. Hetzelfde geldt voor de terugreis op zondag naar de thuishaven. Deze kaarten zijn alleen online te bestellen via www.ervaarmaassluis.nl/wereldhavendagen. Wilt u meer informatie over de tijden en prijzen hiervoor, neem dan een kijkje op www.sleepboothaven.nl.

 Gerelateerd