Vandaag: Het Theater Virus Festival

17-04-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN/SCHIEDAM/MAASSLUIS  - Wat er in Vlaardingen, Maassluis en Schiedam te doen is publiceerden we zo’n beetje dagelijks voordat de maatregelen in de coronacrisis ingevoerd werden. Nu zitten we al een maand na die eerste maatregelen (die later nog eens aangescherpt zijn) en met u hopen we samen dit snel achter ons te kunnen laten. Maar het is nog even niet naar de Stadsgehoorzaal, Theater Koningshof, het Theater aan de Schie of die andere culturele evenementen en gelegenheden en eigenlijk was dat best wel veel. Maar wat dan?

Vandaag kunt u onder meer online genieten van het Theater Virus Festival, een initiatief van de Goudse Schouwburg, in samenwerking met Theater aan de Schie, Theater het Kruispunt, Theater De Leest en ATLAS Theater. Deze theaters willen een positief cultureel virus verspreiden en zoveel mogelijk mensen laten genieten van het mooie dat Theater te bieden heeft; hoop, vreugde, een beetje troost en inspiratie! Via live streams brengen ze theater, muziek en cabaret naar de mensen thuis.

Programma vrijdag 17 april

20:05 René van Kooten

20:20 Francis van Broekhuijzen

20:35 Dutch Don't Dance Division

20:50 De Stokerij/Anne Rats (lokaal talent uit Scheidam)

21:05 Stef Bos

 

Hoe werkt het?

De live stream is vanaf vrijdag 20.00 uur voor iedereen zichtbaar onderaan deze pagina én via YouTube

Genoten van de optredens? De theaters zijn afhankelijk van donaties om dit festival te realiseren en de artiesten te betalen. Doneer via de pagina van Goudse Schouwburg . Al het gedoneerde geld gaat rechtstreeks naar de artiesten. Klik op de 'Doneer' knop of scan de de QR-code.

.Gerelateerd