Vandaag: Vrijdagmiddag borrel!

24-04-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN/SCHIEDAM/MAASSLUIS  - Wat er in Vlaardingen, Maassluis en Schiedam te doen is publiceerden we zo’n beetje dagelijks voordat de maatregelen in de coronacrisis ingevoerd werden. Nu zitten we al een maand na die eerste maatregelen (die later nog eens aangescherpt zijn) en met u hopen we samen dit snel achter ons te kunnen laten. Maar het is nog even niet naar de Stadsgehoorzaal, Theater Koningshof, het Theater aan de Schie of die andere culturele evenementen en gelegenheden en eigenlijk was dat best wel veel. Maar wat dan?

 

Vrijmibo!


De Nationale VrijMiBo stuurt heel thuiswerkend Nederland (en andere vrijdagmiddagborrelaars) met een goed gevoel het weekend in! De corona-pandemie heeft het werkleven voor veel Nederlanders ingrijpend veranderd. De Nationale VrijMiBo staat voor verbinding en vindt dat iedereen in deze periode wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Nu er veel virtuele vrijdagmiddagborrels plaatsvinden, wil de Nationale VrijMiBo deze graag voorzien van live muziek. Het live evenement kan overigens door iedereen bekeken worden. Tune op vrijdag om 16:30 uur gewoon in op nationalevrijmibo.nl of het YouTube-kanaal en geniet!

 

Coronaconcerten


Waar we zelf vrijwel dagelijks van genieten zijn de Coronaconcerten. Professionals en amateurs zenden uit via Facebook of de streams op de eigen websites. Muziekgroepen en solo artiesten met vaak intieme en heel mooie mini concerten. Je kunt het overzicht van de concerten per dag vooraf bekijken op www.coronaconcerten.nl ! Vandaag biedt die website onder meer het Theater Virusfestival nummer 6 vanaf 20:00 uur live online. Het Theater aan de Schie is daarbij medeorganisator. Het programma:

* Singer-songwriter Ed Struijlaart

* Waalwijks talent Cas Heim van Cas Heim Trio

* cabaretière Christel de Laat

* zanger Edward Reekers(van The Best of Britain)

* muzikale cabaretier Raf Walschaerts (van Kommil Foo)

 

 Gerelateerd