Veteranendag Maassluis op zaterdag 6 juli

01-07-2019 Uit Redactie

MAASSLUIS - Maassluis is de veilige thuishaven voor bijna 200 veteranen. Het gemeentebestuur van Maassluis is trots op de inzet die deze Maassluizers hebben getoond. Zaterdag 6 juli 2019 vindt daarom Veteranendag Maassluis plaats in en om Theater Koningshof.
Iedereen is van 14.00 tot 17.00 uur welkom om een kijkje te komen nemen.

In gesprek

Tijdens deze dag worden de veteranen bedankt die zijn ingezet in dienst van de vrede, nu en in het verleden. Daarnaast is Veteranendag Maassluis de perfecte gelegenheid voor veteranen, jong en oud, om met een drankje in de hand met elkaar in gesprek te gaan. Alle veteranen woonachtig in Maassluis hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Bent u veteraan maar heeft u geen uitnodiging ontvangen en wilt u zich aanmelden, stuur dan een e-mail naar representatie@maassluis.nl.

Activiteiten

Veteranendag wordt een feestelijke dag voor jong en oud. Het merendeel van de activiteiten is ook voor het publiek toegankelijk. Zo is er een fototentoonstelling gemaakt door Veteranen Maassluis en zijn er verschillende militaire voertuigen te bezichtigen. Alle gasten worden door de burgemeester en Veteranen Maassluis welkom geheten en Ti'Ga, onder leiding van Richard Pattiselanno en Nancy Koymans, zorgen voor de muzikale aankleding. Voor de kinderen is Studio Springboon aanwezig met activiteiten als schminken en knutselen. Ook is er voor alle kinderen een lekker ijsje.Gerelateerd