Vijf bands strijden in Battle of the Bands

07-06-2018 Uit Redactie

MAASSLUIS – De deelnemers van Battle of the Bands zijn bekend. Een vijftal bands strijden op vrijdag 8 juni in Theater Koningshof om de stimuleringsprijs van €250,- én een plek op het podium van Waterwegpop.

“We zijn blij om te zien dat er zoveel lokaal talent en animo is om deel te nemen. De selectie was dus nog best een opdracht,” vertellen organisatoren Thijs Boskamp en Guus Paalvast van Waterwegpop. De geselecteerde bands zijn: Without Indigo, De Sluys, The Solo Project, El Farso en 0900-Victor.

Battle of the bands is een samenwerking tussen CRM, SCEM, Theater Koningshof, Ervaar Maassluis en Waterwegpop en is bedoeld om lokaal talent te stimuleren in hun ontwikkeling en hen een podium aan te bieden. "Ik ben blij om te zien dat er achter het begrip ‘talent’ in de Van Dale nog steeds geen leeftijd staat en dat het deelnemersveld dus lekker gevarieerd is", aldus Thijs Boskamp. Battle of the Bands is een van de onderdelen van De Week van de Cultuur in Maassluis.

Dus heb je zin in een gezellige avond vol goede muziek, ben je geïnteresseerd in opkomend talent en wil je misschien zelfs een toekomstige wereldband zien spelen? Kom dan op vrijdag 8 juni vanaf 19:30 uur naar Theater Koningshof en moedig de deelnemende bands aan. Toegang is gratis!Gerelateerd