Vind alle paaseieren en WIN een jaar lang GRATIS theater!

11-04-2019 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - De paasdagen staan voor de deur en dat betekent paaseieren zoeken! Vanaf vrijdag 12 april start De Grote Stadsgehoorzaal Paasspeurtocht waar heel Vlaardingen en omstreken voor is uitgenodigd. De prijs? Een jaar lang GRATIS naar het theater

Vanaf vrijdag 12 tot en met dinsdag 23 april verschijnen er 15 paaseieren op de ruiten van verschillende ondernemers in Vlaardingen Centrum. Natuurlijk heeft het theater zelf een ei hangen (hint #1), maar de andere 14 moeten toch echt zelf gevonden worden

Ik heb een ei gevonden! Wat nu?
Op iedere sticker staat een unieke QR-code, die met een smartphone gescand kan worden. Doet de code of het internet het even niet? Niet getreurd, want onder elke QR-code staat een link die later gebruikt kan worden. Na het scannen kom je op een speciale pagina waar een theaterterm te zien is, vul deze term bij het desbetreffende nummer op het invulformulier (te vinden bij de Stadsgehoorzaal, deelnemende winkels of online) en vervolg de zoektocht naar de rest van de eieren. Zodra je alle eieren en termen hebt verzameld, lever je het ingevulde formulier bij de Stadsgehoorzaal en maak je kans op een jaar lang gratis theater!

Dinsdag 23 april is de laatste dag waarop de eieren gezocht en de formulieren ingeleverd kunnen worden. Daarna zal de winnaar aan de hand van willekeurige loting bekend gemaakt worden. Dit gebeurt uiterlijk op vrijdag 26 april. Informatie over de speurtocht, spelregels en actievoorwaarden is te vinden via www.stadsgehoorzaal.nl, ook is hier het invulformulier beschikbaar en online in te leveren.

Tip van de redactie: Houd de social mediakanalen van het theater goed in de gaten, wie weet dat er daar een hint wordt gegeven over de locatie van de eieren. Veel succes!

De Grote Stadsgehoorzaal Paasspeurtocht
Van vrijdag 12 april tot en met dinsdag 23 april 2019
15 paaseieren verspreid door Vlaardingen Centrum
Hoofdprijs: Een jaar lang GRATIS naar het theater!

Gerelateerd