Categorieën

Service

Volgende HizzQuiz op nieuwe locatie

Volgende HizzQuiz op nieuwe locatie
Uit

Volgende HizzQuiz op nieuwe locatie

  • Redactie
  • 07-11-2018
  • Uit
Volgende HizzQuiz op nieuwe locatie
MAASSLUIS - Na jaren te gast te zijn geweest in Grand Café De Waker gaat de HizzQuiz verhuizen. Vanuit de deelnemende teams kwamen steeds meer de opmerkingen dat de projectie van de quizvragen moeilijk te zien was en de ruimte om aan een tafel te kunnen zitten soms niet mogelijk was. Grand Café De Waker heeft de Historische Vereniging Maassluis (HVM) jaren de mogelijkheid geboden om haar HizzQuiz daar te houden. Maar bij het groeien van het aantal deelnemende teams, ging de beschikbare ruimte knellen. Twee beamers moesten worden ingezet om de teams uitzicht te kunnen bieden op de projectieschermen.

Nieuwe locatie

Geen ideale situatie meer. Pijn in de nek, geen of onvoldoende zitplaatsen en overlast voor de binnenlopende gasten heeft het bestuur van de HVM doen besluiten om te zien naar een andere locatie. Deze is gevonden in het Theater Koningshof aan de Uiverlaan. Het Atrium wordt belangeloos beschikbaar gesteld aan de HVM voor het houden van de HizzQuiz. Ruimer van opzet en meer mogelijkheden om de teamleden een vorstelijke zitplaats aan te bieden. De faciliteiten en bereikbaarheid van de Koningshof zijn ook een pré.

De HizzQuiz en de teams

De HizzQuiz wordt gehouden op donderdag 29 november en gaat over de geschiedenis van Maassluis tussen de 60- en 90-er jaren. Het thema is dit keer ‘Verborgen Museumschatten’. In vijf rondes komen steeds 10 multiple choice vragen voorbij die door spreekstalmeester Chris Kalkman worden becommentarieerd. Tussen de rondes door is er gelegenheid een drankje te bestellen. Teams van maximaal 6 personen kunnen zich aanmelden. Interesse, dan direct inschrijven. De deelname aan de HizzQuiz is gratis. De inschrijving eindigt op 25 november!

Inschrijven

Inschrijven kan via e-mail: [email protected] onder vermelding van: de naam waaronder het team gaat strijden, het mobiele telefoonnummer én het e-mailadres van een van de teamleden. De inloop is vanaf 20.00 uur en de eerste vraag wordt afgevuurd om 20.30 uur. Welk team gaat de HVM Jubileumwisselbeker overnemen van het team ‘De Monstersche Sluis’?