Volle zalen en een drankje na afloop: we mogen weer!

17-02-2022 Uit Redactie

MAASSLUIS - In de persconferentie van dinsdag 15 februari maakte minister Kuipers van Volksgezondheid bekend dat het land weer open gaat. Dat betekent dat ook Theater Koningshof weer volledig open mag. Met volle zalen en een drankje na afloop. Heb jij er ook zo naar uitgekeken? Het theaterprogramma staat bomvol mooie voorstellingen. En ook de filmagenda is weer helemaal gevuld!

Voor ieder wat wils

De agenda van Theater Koningshof is gevuld met een flink aantal verschillende voorstellingen. Mu-ziekliefhebbers kunnen de komende maanden genieten van onder meer het eclectische ensemble Fuse (dit weekend al in het theater!), Trijntje Oosterhuis, Karin Bloemen en Cor Bakker. Meer van de rockmuziek? Dan is de voorstelling van Genesis Project op 26 februari een must see. De coverband neemt je mee naar de tijd van het album Seconds Out, waarop Phil Collins net de zang overnam, maar de muziek nog grotendeels van de hand van Peter Gabriel kwam.

Ben je meer van een avondje cabaret? Dan kun je je lol op! Dit weekend staat de Knock Out Comedy Crew op het podium van Theater Koningshof. Maar ook Marja van Katendrecht staat binnenkort op de planken met haar hilarische en tegelijkertijd ontroerende voorstelling ‘Marja’s Dooie Sterren Pa-rade’. Ook Loes Luca en Stefano Keizers zullen de komende maanden op het toneel van Maassluis verschijnen.

En de kids? Ook aan hen is gedacht! Kinderen kunnen de komende tijd het verjaardagsfeestje van Bing komen vieren. Ook kunnen ze meezingen met allerlei leuke liedjes tijdens de Woezel & Pip Sing-a-long. En zijn jouw kinderen echte avonturiers? Dan is de voorstelling ‘De verloren piratenschat’ van Brandweerman Sam iets voor hen! Kortom: het programma van Theater Koningshof biedt voor ieder wat wils.

Een nieuwe filmagenda

Wil jij wel eens naar de bioscoop in je eigen stad? Ook dat kan! Het filmprogramma van Cinema Ko-ningshof is volledig vernieuwd. Op internationale vrouwendag draaien we de film ‘Wild’, met Reese Witherspoon. Ook staan er weer mooie klassiekers als Minari en The Intern op het programma. Fan van Aretha Franklin? Kom dan naar de biografische film ‘Respect’ op 8 juni!

Iedereen weer naar het theater

Vanaf 18 februari 2022 worden de voorstellingen niet meer op anderhalve meter afstand gespeeld en mogen de zalen dus weer helemaal vol. Ook hoeft het theater niet meer om 22.00 uur te sluiten, waardoor je weer gezellig kunt napraten in de foyer, al dan niet onder het genot van een drankje! Vanaf 25 februari kan iedereen weer genieten van een avond (of middag) in het theater of de bioscoop: vanaf dan is een coronatoegangsbewijs niet langer verplicht.

We hopen je snel weer te zien in het theaterGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date