Warm de stembanden alvast op...

31-07-2017 Uit Redactie

MAASSLUIS - Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover, Het MeezingSpektakel Maassluis! De koorleden zijn er helemaal klaar voor; zij hebben hun teksten goed geoefend, de stembanden zijn soepel, de kleding hangt klaar, de dirigent heeft zijn snor in de krul en de bandleden hebben hun instrumenten gestemd en in orde gebracht voor een gezellige avond muziek voor jong en oud.

En u? Heeft u al afgesproken met wie u deze avond gaat bezoeken? Met welke familie, vrienden, buren of kennissen u naar het MeezingSpektakel komt? Want dat het gezellig wordt dat staat buiten kijf! Bent u nog nooit geweest op dit muzikale evenement vol gezelligheid? Dan is dit zeker het moment om eens een kijkje te komen nemen.

We trappen deze gezellige dag ’s middags al af op de Markt in Maassluis waar om 16:00 uur de Furietoeters iedereen al in de stemming brengt voor het feest van die avond. Na afloop van de Rijnmonddag van het Varend Corso (met een aankomst rond 19:00 uur bij de Oude Veiling op
vrijdagavond 4 augustus), beginnen wij alvast rond 20:00 uur met zanger Johnny Valentino aan de opwarming van de stembanden op het parkeerterrein achter de Nieuwstraat in Maassluis. Dat geeft iedereen de kans om op het gemak van de corso boten naar het festivalterrein te komen.

Om 21:00 uur beginnen de koren met hun programma. Mooie liederen, lekkere meezingers, old time memories en inhaken & meedeinen gegarandeerd. Voor ieder wat wils, voor jong en oud, man en vrouw en Maassluizer of niet. Na afloop zingen we nog even wat na met Johnny Valentino en kan iedereen weer neuriënd naar huis.

Voor een drankje en een hapje zijn voldoende mogelijkheden op het terrein aanwezig. En wilt u alvast oefenen? Dan kunt u tot en met vrijdag een programmaboekje halen voor € 1,00 bij het Maassluis Infopunt van Ervaar Maassluis in de Nieuwstraat. Ook op de avond zelf kunt u bij de medewerkers een boekje kopen.

Twijfelt u nog? Kijk dan eens op de website http://www.maassluismeezingspektakel.nl/ of like het evenement op ww.Facebook.com/MeezingSpektakel-Maassluis. Daar staan veel foto’s van voorgaande jaren en we weten zeker dat we u daarmee overhalen om te komen en uw familie, vrienden en familie mee te nemen.

Nog even de belangrijkste gegevens op een rij:
Wanneer: Vrijdag avond 4 augustus 2017
Waar: Op het parkeerterrein achter de Nieuwstraat in Maassluis
Hoe laat: Terrein open vanaf 20:00 uur met opwarmend voorprogramma, start hoofd programma 21:00 uur, einde ca 23:30 uur
Goed om te weten: Op het terrein staan een aantal stoelen voor u klaar, maar als u zeker wilt zijn van een zitplaats, kunt u uw eigen opklapbare stoel ook meenemen. Ook is er een aangegeven ruimte voor rolstoelgebruikers.Gerelateerd