Wat wordt het vandaag? Festival of privéconcert?

13-04-2020 Uit Redactie

MAASSLUIS – De temperatuur is buiten een graad of tien gezakt, dus in de tuin of op het balkon Tweede Paasdag doorbrengen is wat minder aantrekkelijk. Waarschijnlijk zijn er weer wat mensen op weg naar de tuincentra of bouwmarkten maar erg veilig is dat niet. Houd dus ook vandaag afstand en houd vol. Voor wie thuis blijft zijn er vandaag nog wel wat leuke concerten. Zo gaf Andrea Bocelli gisteren via een live stream op YouTube een concert voor miljoenen kijkers, en wie dat gemist heeft kan dat hier! terugkijken.

Waar we zelf ook vrijwel dagelijks van genieten zijn de Coronaconcerten. Professionals en amateurs zenden uit via Facebook of de streams op de eigen websites. Muziekgroepen en solo artiesten met vaak intieme en heel mooie mini concerten. Je kunt het overzicht van de concerten per dag op de website www.coronaconcerten.nl vinden. Zo speelt om 14.00 uur Eddy Chatelin en dan heb je het over een hele grote. Eddy was gitarist van The Crazy Rockers en speelde al in de jaren vijftig en zestig de ‘pannen van het dak’. Mis het niet en je vindt zijn Facebookpagina met concert hier!

Liever een festivalletje ‘pakken’? Dan kun je vandaag van 14.00 tot 23.00 uur terecht bij het Gorcum Online festival. Gezellig, divers en de lekkerste drankjes bij de hand vanuit je eigen koelkast. Check het hier!

Gospelcoryfee Shirma Rouse kun je ook vanavond weer beluisteren via haar eigen Facebookeventpagina hier! Muziek voor je ziel!

Wie de komende tijd in Maassluis ook evenementen organiseert kan dat ons laten weten via redactie@maassluis24.nlGerelateerd