Waterweg Cultuurprijs weer van start

14-11-2018 Uit Redactie

MAASSLUIS - In 2019 zal wederom de Waterweg Cultuurprijs worden uitgereikt aan het beste idee voor een cultureel project in de regio Waterweg Noord. De winnaar ontvangt een geldprijs van € 15.000 voor de realisatie van het project en een kunstwerk van een regionale kunstenaar.

De Waterweg Cultuurprijs 2019 staat in het teken van taal in de breedste zin van het woord! Dit jaar wil het bestuur van de Stichting Waterweg Cultuurprijs vooral projecten stimuleren waarin taal het verschil maakt. Uiteraard zijn alle disciplines welkom: kunst, performance, design, muziek, literatuur, theater, dans, architectuur, etc. Zolang het maar cultuur gerelateerd is!

Een goed idee voor cultuur verdient een prijs! Misschien loop je al langer rond met een idee voor een speciaal project? Of heb je zin om iets nieuws te beginnen? Dan is dit je kans om dat mogelijk te maken. Kom naar de Kick Off en laat je inspireren op vrijdag 16 november in De Bibliotheek van Maassluis. Tijdstip: 20.00 tot 21.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.

Tijdens deze gezellige avond word je uitgebreid geïnformeerd over het gehele traject van de Waterweg Cultuurprijs 2019; hoe je jouw idee kunt indienen, welke criteria er gelden, enz. Ook worden enkele projecten en ideeën aan je voorgelegd ter inspiratie en is er uiteraard de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Aansluitend, van 21.00 tot 22.00 uur, is er een tweede workshop van De Ideeënfabriek. Wie weet krijg je dan al gouden ideeën voor een kunst- of cultuurproject dat je wilt indienen voor de Waterweg Cultuurprijs 2019. Graag aanmelden voor deelname via info@waterwegcultuurprijs.nl.Gerelateerd