Week van de Cultuur in Maassluis

07-06-2022 Uit Redactie

MAASSLUIS – De Week van de Cultuur wordt van 11 tot en met 18 juni gehouden in Maassluis. De Week is een initiatief van de Culturele Raad Maassluis en wordt mede georganiseerd door de Stichting Publieke Evenementen Maassluis (SPEM). Het doel van de week is om zoveel mogelijk mensen, jong en oud, cultuur te laten ervaren. Ook wil de organisatie het culturele leven in Maassluis presenteren en promoten.

In Maassluis zijn 30 optredens in het kader van de Week van de Cultuur. Veelal huiskamerconcerten, maar ook openbare repetities. Dit jaar zijn er ook een viertal openlucht concerten op elke avond van de avondvierdaagse. Kijk voor het hele programma op www.weekvandecultuur.nl.

De Week van de Cultuur wordt feestelijk afgesloten met het Cultuurgala in Theater Koningshof. De avond wordt omlijst door optredens van Maassluise talenten, onder andere: Sing for Joy en balletstudio Westside.

Voor meer informatie zoals locatie e.d. zie hiervoor www.weekvandecultuur.nl. De meeste huiskamerconcerten en openbare repetities zijn vrij toegankelijk. Voor een aantal programmaonderdelen is toegang vereist. Kaarten te verkrijgen op de site van theater Koningshof.Gerelateerd