Wie heeft er op de mol zijn kop gepoept?

18-10-2021 Uit Redactie

Ontdek het op dinsdag 19 oktober in de Stadsgehoorzaal

VLAARDINGEN - Ben je nog op zoek naar een leuk gezinsuitje voor in de herfstvakantie? Stop maar met zoeken! Aanstaande dinsdag 19 oktober (om 11:00 & 14:00 uur) kun je samen met het hele gezin in de Stadsgehoorzaal komen genieten van de fysieke, bijna woordeloze en vooral hilarische slapstickvoorstelling Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft, naar het bekende boek van Werner Holzwarth. Ga samen met Mol op zoek naar de vieze dader!

Als een kleine mol op een dag zijn kop boven de grond steekt om te kijken of de zon al op is, gebeurt het: het is rond en bruin en het ziet er een beetje uit als een worst en het komt precies op zijn kop terecht. Wát vies, mol is op zijn kop gepoept! Hij gaat meteen op zoek naar de dader en tijdens zijn zoektocht ontmoet hij een hoop wonderlijke dieren die allen duidelijk maken dat zij het in ieder geval níet waren. Het lijkt er op dat geen van de dieren Mol kan helpen met zijn zoektocht, maar dan ontmoet hij twee strontvliegen die gelukkig meer blijken te weten… 

Jeugdtheatergezelschap Meneer Monster staat bekend om haar grappige, energieke en toegankelijke voorstellingen gebaseerd op internationale jeugd-bestsellers zoals, Fantastische Meneer Vos, De Gruffalo en De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen (winnaar Zilveren Krekel 2018 en de ZAPP Theaterprijs 2018). Niet alleen speelt Meneer Monster in Nederland, maar ook in België, Frankrijk, Zuid Afrika, China en Taiwan! En aankomende dinsdag dus in Vlaardingen, zorg dat je erbij bent!

Over een kleine mol… (2+) – door Meneer Monster
Dinsdag 19 oktober – 11:00 uur & 14:00 uur
Toegangsprijs: € 12,50 
Kaarten HIER
Meer informatie over het (aanmaken van het) coronatoegangsbewijs



Gerelateerd