Categorieën

Service

Win een zangworkshop tijdens Week van de Cultuur

Win een zangworkshop tijdens Week van de Cultuur
Uit

Win een zangworkshop tijdens Week van de Cultuur

  • Redactie
  • 04-05-2018
  • Uit
Win een zangworkshop tijdens Week van de Cultuur
MAASSLUIS - Tijdens de Week van de Cultuur wordt een zangworkshop georganiseerd. Zangers en zangeressen tussen de 11 en 25 jaar kunnen deelname aan de workshop winnen door een filmpje of geluidsfragment in te sturen. 

De zangworkshop wordt gegeven door zangeres en zagdocente Natasja den Toom op zaterdag 9 juni. Deelname winnen? Stuur een filmpje of mp3 van je zangkunsten naar m.raaij@crmmaassluis. Er is plek voor 20 deelnemers. Tijdens de workshop krijgen deelnemers tips en tricks van een professionele zangeres die op de grote podia en festivals staat. Natasja zal na de workshop twee talenten aanwijzen die 's avonds mogen optreden tijdens het Cultuurgala in Theater Koningshof. 

De workshop vindt zaterdag 9 juni plaats van 13.00 uur tot 15.30 uur plaats in Theater Koningshof. 

Natasja den Toom
Natasja kon eerder zingen dan praten. Van jongs af aan is ze dan ook al met muziek bezig en nu is muziek niet meer weg te denken uit haar leven. Haar muzieklessen startte ze bij Muziekcentrum Opmaat in Maassluis; ze volgde hier AMV, dwarsfluitlessen, pianolessen en zat op het musicalkoor van de muziekschool. Vervolgens kwam ze in 2002 terecht op het Utrechts Conservatorium voor de studie 'lichte muziek, zang'. Ze verliet deze plek in juni
2006 weer na een vet eindexamenconcert met een mooi eindcijfer in de achterzak.

Sinds haar afstuderen werkt zij fulltime als zangeres en zangdocente en ontwikkelde ze een breed werkveld; ze is een zangeres die van alle markten thuis is. Van backing vocal bij diverse tv-programma's en artiesten tot vocalist bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht tot veelgevraagd studio-zangeres; nergens draait ze haar hand voor om. Met haar warme stem en sprankelende enthousiasme krijgt ze alle ogen en oren op haar gericht!