X-Posure online verder

10-07-2020 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Afgelopen februari is de tweede editie van het showcasefestival X-Posure gestart in De Kroepoekfabriek. Talentvolle acts uit de hele regio zijn wekenlang bezig geweest met het volgen van workshops en masterclasses om hun act klaar te stomen voor de showcase op de eindavond van X-Posure. Door het coronavirus kon dit helaas niet plaatsvinden. De Kroepoekfabriek heeft hier iets op bedacht: Op 18 juli kan je live vanuit je luie stoel kijken en luisteren naar het jonge talent wat X-Posure te bieden heeft!

Aan het begin van het jaar hebben talenten binnen verschillende disciplines workshops gevolgd om hun act nóg beter te maken, waaronder workshops in podiumpresentatie en songwriting, om zo hun showcase voor het festival te kunnen finetunen.

De geplande showcase-avond met publiek kon helaas geen doorgang vinden maar De Kroepoekfabriek heeft enkele weken geleden al deze talenten een voor een uitgenodigd om hun showcase op te nemen en om professionele foto’s te maken. Deze showcases worden gebundeld in een stream, die op zaterdag 18 juli om 20.00 uur te bekijken is via de Facebookpagina van De Kroepoekfabriek.

De deelnemers kunnen niet wachten om hun talent te tonen aan de buitenwereld én sleutelfiguren uit de culturele sector. Verwacht een avond met een breed scala aan muziek; van hiphop tot alternative en alles wat er tussen valt!

Livestream X-Posure Showcasefestival
Datum: Zaterdag 18 juli
Start: 20.00 Einde: 21.30

Gerelateerd