17e editie boeken- en platenmarkt

29-06-2018 Winkelen Redactie

MAASSLUIS - Traditioneel op de laatste zaterdag van juni vindt ook dit jaar de Boeken- en platenmarkt in Maassluis plaats. Het zal dit jaar de zeventiende editie van dit evenement zijn. 

Net als in voorgaande jaren wordt de Boeken- en platenmarkt, georganiseerd door Boekhandel Het Keizerrijk weer gehouden op de parkeerplaats bij het Schuurkerkje aan de P.C. Hooftlaan.

Een groot aantal verkopers, ruim 30 in getal, zal een rijk gevarieerd aanbod boeken uitstallen: antiquarische, oorlogs-, scheepvaart-, kunst-, kinder- en stripboeken, alsmede reisverhalen, thrillers, romans, Nederlandse literatuur en ook nieuwe boeken tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Vorig jaar was er voor het eerst ook een enkele aanbieder van LP's en CD's. Dat zal ook dit jaar het geval zijn. De organisatie hoopt dit de komende jaren te laten groeien, zodat de markt voor zowel boeken- als muziekliefhebbers aantrekkelijk wordt.

Er zal op deze dag ook een literaire wandeling door Maassluis georganiseerd worden door de Historische Vereniging Maassluis. Deze begint bij het Ervaar Maassluis-punt in de Nieuwstraat, om 13.30 uur. De kosten hiervan zijn € 3,50.

De Boeken- en platenmarkt begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur; de toegang is gratis.Gerelateerd