Ebike-hunt: maak kans op een Cortina ebike t.w.v. €1599!

19-02-2019 Winkelen Advertorial

MAASSLUIS - De zussen Miranda en Nicole Van Kortenhof kunnen het maar nauwelijks geloven. Het is dinsdag 19 februari al weer 15 jaar geleden dat ze hun eerste ‘eigen’ fietsenwinkel opende bij winkelcentrum De Loper in Vlaardingen Holy, naast de al bestaande winkel in Maassluis. 
Vol trots kijken ze terug op bijzondere jaren. “Voor ons gevoel zijn we helemaal niet ouder geworden. We zitten nog net zo vol enthousiasme en leuke plannen als toen. Maar dat de tijd niet heeft stilgestaan zien we voornamelijk aan onze klanten. De kids die toen een fiets kregen voor de middelbare school, komen nu met hun eigen gezin in de winkel. Zulke dingen maken alle dagen bijzonder en een feest om elke dag weer aan de slag te gaan.”

Dit speciale jubileum moet natuurlijk gevierd worden. Naast dat in de hele regio de feest-flyer wordt verspreid met spectaculaire aanbiedingen hebben de zussen iets speciaals bedacht, waar iedereen aan kan deelnemen: de Van Kortenhof E-bikehunt, waarbij je kans maakt op een gloednieuwe Cortina e-bike ter waarde van 1599!

#ebikehunt

Zaterdag 23 februari vanaf 08.45 uur kan heel de regio op jacht naar het unieke e-bike-fietspad-bord! In Vlaardingen, Maasssluis en Schiedam wordt dan op 3, nog strikt geheime locaties, het vertrouwde fietspad-bord vervangen door het speciaal ontworpen “e-bike transportfiets-editie”, zoals op de afbeelding. 

Vanaf dinsdag 19 februari kan het gepuzzel beginnen, want elke dag worden er hints onthuld, aanwijzingen, puzzels en cryptische omschrijvingen gegeven die jouw hunt zaterdag makkelijker moeten maken. 

De 3 slimste en beste hunters die zaterdag 23 februari het originele unieke fietspad-bord hebben gevonden,  en als eerste hebben ingeleverd in de vestigingen Vlaardingen Holy of  Maassluis krijgen als beloning een stoere Cortina Bike-Bag twv 59.99….. Maar onder deze 3 top-ebike-hunters wordt ook de absolute hoofdprijs verloot: een Cortina E-U4 e-bike twv 1599,-!

De hints krijg je via de socials van Van Kortenhof en www.vankortenhof.nl. Daarnaast zijn de hints ook exclusief te zien via www.vlaardingen24.nlwww.maassluis24.nl en www.schiedam24.nl. Dus, verzamel ze allemaal, ontrafel de oplossingen, vind de juiste locatie van het e-bike-fietspad-bord en join zaterdag 23 februari de #ebikehunt en wie weet rijd jij binnenkort op een spiksplinternieuwe ebike!!

Gerelateerd