Gratis proefduik bij VakantieXperts de Groot

14-01-2020 Winkelen Advertorial

MAASSLUIS - Steeds meer mensen willen tijdens hun vakantie een duikcursus volgen. VakantieXperts heeft die mogelijkheden op maximaal vier uur vliegen naar Lanzarote, Malta en Egypte of op 10 uur vliegen in de tropische wateren van Curaçao, Bonaire of Mexico. Om stress en problemen met de taal te voorkomen vinden wij dat het verstandiger is om eerst in Nederland te kijken of duiken iets voor jou kan zijn. Daarom zijn wij samen met onderwatersport vereniging Delphis uit Maassluis een mooie samenwerking gestart.

Heb je net een reis geboekt of boek je voor eind februari een vakantie bij VakantieXperts, dan krijg je een gratis introductieles aangeboden in zwembad Dolfijn te Maassluis. Wil je meteen meer, dan bieden wij je zelfs drie introductielessen voor slechts € 25.00 p.p. Deze introductie lessen zijn vrijblijvend en verplichten jou tot niets. Indien je besluit een duikopleiding bij Delphis te volgen worden de kosten van de introductie les in mindering gebracht op de contributie. 

Delphis is een vereniging, met als motto 'door de leden voor de leden'. Zij leiden op volgens de richtlijnen van de NOB/CMAS en voldoen aan de strengste Europese normen op het gebied van opleiden en duiken.

Ontdek meer met VakantieXperts!

VakantieXperts De Groot
Dr. Kuyperkade 6
3142 GB Maassluis
010 - 3030227
degroot.maassluis@vx.nl
https://www.vx.nl/reisbureau/maassluis/de-groot

Gerelateerd