Magische heropening winkelcentrum Koningshoek

27-09-2018 Winkelen Redactie

MAASSLUIS – Winkelcentrum Koningshoek is donderdag op ‘magische wijze’ heropend. Illusionisten duo Rob en Emiel wisten uit een kommetje vol sleutels de juiste sleutel tevoorschijn te halen, waarmee burgemeester Edo Haan het slot vervolgens kon openen.

Illusionisten duo Rob en Emiel warmde het, voornamelijk jonge, publiek op voor de opening van winkelcentrum Koningshoek. Zo verraste Rob de toeschouwers door geblinddoekt voorwerpen te raden die omhoog gehouden werden door het publiek. Uiteindelijk kon het winkelcentrum dan echt officieel heropend worden door burgemeester Edo Haan, nadat jeugdleden van M.S.V.’71 het illusionisten duo hielp door de verkeerde sleutels uit een kommetje te vissen waar één sleutel in zat die past op het slot. Opmerkelijk genoeg bleek de sleutel die over bleef te passen op het slot waarmee winkelcentrum Koningshoek officieel heropend werd.

Met de officiële heropening start een koninklijk feestweekend in het winkelcentrum. Er is een meet & greet met Elsa, Anna en Olaf van het sprookje Frozen en kunnen kinderen Koning Koos van het Zandkasteel ontmoeten. Bezoekers kunnen ook sportief aan de slag. Zo worden er workshops ‘Rhönrad’ gegeven en staat er een wervelwindcabine. Het volledige programma is hier te vinden.

Winkelcentrum Koningshoek werd in 1972 gebouwd. Zes jaar geleden begon de grote verbouwing. Het centrum bleef tijdens alle bouwactiviteiten gewoon geopend voor publiek. De buitenruimte van het winkelcentrum is nog volop in ontwikkeling. Zo worden de parkeerplaatsen nog ingericht.

Bekijk de foto'sGerelateerd