Mystery guest verrast door gezelligheid van Maassluis

11-02-2019 Winkelen Redactie

MAASSLUIS/MAASLAND – Een mystery guest die voor het Kenniscafé Toerisme en Recreatie op pad was gestuurd, was verrast door de gezelligheid van Maassluis en de historische kern. Het Kenniscafé is een netwerk- en kennisplatform voor ondernemers, groene organisaties, citymarketingorganisaties, onderwijs en overheid in de regio Midden-Delfland, Westland, Maassluis en Vlaardingen.

Veel lokale ondernemers en bestuursleden waren aanwezig bij het Kenniscafé op dinsdag 5 februari. Deze editie was gericht op het thema ‘customer journey’, ofwel de klantreis- en klantbeleving. Citymarketeer Wendy Hofman presenteerde namens Ervaar Maassluis over het belang van de klantreis en beleving en hoe dit in Maassluis is georganiseerd.

Mystery guest

Voor dit thema werd een ‘mystery guest’ ingeschakeld. Deze bezoeker heeft naast Maassluis ook een bezoek gebracht aan de gemeente Midden-Delfland en de gemeente Westland. Maassluis kwam positief uit de test. De bezoeker was verrast door de gezelligheid van Maassluis en de historische kern.

Hij is goed ontvangen bij Ervaar Maassluis Info in de Nieuwstraat 2, waar informatie is gegeven over Maassluis en de mogelijkheden in de stad. Bij het bezoek aan de lokale horeca voelde de ‘mystery guest’ zich warm welkom geheten. Na het bezoek had de mystery guest ook wat tips, zoals het plaatsen van een plattegrond midden in de historische kerk van Maassluis.

Kenniscafé

De volgende, gratis toegankelijke, editie van het Kenniscafé vindt plaats op 9 april. Locatie is het Lentiz | MBO Maasland. Aanmelden kan via: Kenniscafe-mld@lentiz.nl. Het Kenniscafé Toerisme & Recreatie wordt georganiseerd door Lentiz | MBO Maasland, gemeente Midden-Delfland, Bezoek Westland en De Rode Draad | bureau voor gebiedsmarketing & gebiedsontwikkeling.Gerelateerd