Nieuwe Kinderbeurs Schiedam in volle voorbereiding

07-09-2019 Winkelen Advertorial

REGIO - Nog een paar weken en dan is Schiedam een geweldig evenement voor jonge gezinnen rijker. De grootste en gezelligste kinderbeurs van Nederland is dan te vinden in Optisport Margriethal. De Kinderkleding & Speelgoedbeurs XXL is al jaren een begrip in de wijde omgeving van Hilversum, Amsterdam en Den Bosch. In Zuid Holland was de beurs echter nog niet te vinden, maar daar komt nu verandering in.

Door het enorme succes van de beurs die altijd veel bezoekers trekt was verdere uitbreiding een grote wens van de organisatie. Met deze nieuwe locatie hoopt de kinderbeurs ook een groot bereik in Zuid Holland te vinden. Duurzaam inkopen is ook steeds belangrijker voor de bewuste consument van tegenwoordig. Waarom altijd maar nieuw kopen als kinderkleding en speelgoed ook makkelijk een tweede ronde mee kan. De beurs in Schiedam telt maar liefst 180 kramen met tweedehands én nieuwe (merk)kinderkleding en speelgoed voor kids van 0 tot 10 jaar. Nergens anders vind je zoveel aanbod bij elkaar! Zowel particulieren als webshops verkopen hier hun spullen voor leuke prijzen. Er zijn nú nog verkoopplaatsen beschikbaar, al gaat de verkoop wel erg hard.

Info en tickets zijn te vinden via www.GooiseKledingbeurs.nl. De beurs is op zondag 13 oktober geopend van 10.00 tot 14.00 uur. De entree bedraagt in de online voorverkoop € 2,50 inclusief € 25,- aan kortingscodes van kinderwebshops. Aan de kassa is een kaartje € 3,50 en kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Gerelateerd