Officiële opening kringloopwinkel De Doorsluizer

08-11-2018 Winkelen Redactie

MAASSLUIS – Kringloopwinkel De Doorsluizer wordt vrijdagochtend officieel geopend door wethouders Sjoerd Kuiper en Gerard van der Wees. De winkel in het voormalige pand van Biesheuvel Sport opende deze week al de deuren.

De wethouders Kuiper en Van der Wees knippen vrijdag 9 november symbolisch een lintje door, mét een tweede handsschaar! Het kringloop-sprookje van De Doorsluizer begon met: “Er waren eens een juf, een zanger, een fysiotherapeut en een ambulant begeleider.’’ Toen zij in juni de sleutel kregen van het voormalig pand van Biesheuvel Sport in het Stadshart van Maassluis, zijn ze gelijk begonnen met het zoveel mogelijk in ere herstellen van de originele elementen van dit pand.

Deze week was het zover dat de kringloopwinkel de deuren voor bewuste kopers kon openen. Je kan bij De Doorsluizer niet alleen terecht voor tweedehands goederen en kleding, maar ook voor een bakje koffie. In de huiselijke zithoek is er tevens voldoende ruimte voor kinderen om lekker te spelen. Ook als je geen geld uit wil geven, ben je welkom in De Doorsluizer om er gewoon te ‘zijn’ en anderen te ontmoeten.



Gerelateerd