Op reis met ds. Rianne Noordzij

23-10-2019 Winkelen Advertorial

Foto: Rianne Noordzij

MAASSLUIS - Heb je ook dat verlangen om Israël te bezoeken? Het land waar de oude geschiedenis tot leven komt? Het land dat vandaag de dag bijzonder actueel in ontwikkeling is? Waar de natuur zo adembenemend mooi is?

Ga dan met mij mee op reis van 28 april t/m 7 mei 2020.

De laatste jaren heb ik een studie gemaakt om (belangeloos) als reisleider jou dit mooie land te mogen laten zien. Enkele studiereizen, veel leeswerk en besprekingen zijn hieraan vooraf gegaan. Samen met de gids Jaacov Nov en zijn vrouw Bernardine is deze reis tot in de puntjes verzorgd. Er ontbreekt geen tittel of jota aan! Ik ben er dan ook heel erg trots op dat Jaacov Nov onze gids zal zijn.

De reis is niet goedkoop, maar wel kostbaar! Heb je interesse? Vraag dan geheel vrijblijvend het programma en de prijslijst aan door een mail te sturen naar: rianne-noordzij@hotmail.com. Heb je zelf wensen? Op maandag 19 januari 2020 is er een informatie avond met Jaacov Nov.

Ik hoop samen met Jaacov en liefhebbers die deze ervaring willen beleven een schitterende reis te mogen maken. “Zo de Heer wil…” zegt Jaacov, een Amsterdamse Jood wonend in Israël.

Hartelijke groeten van ds. Rianne Noordzij

Gerelateerd