USA – Canada plannen?

24-05-2019 Winkelen Advertorial

MAASSLUIS/VLAARDINGEN - Heb je plannen om binnenkort of volgend jaar een reis door de USA of Canada te gaan maken, kom dan op zaterdag 15 juni langs bij VakantieXperts aan de Billitonlaan in Vlaardingen.

Toeren met een huurauto vanaf Los Angeles door Californië of juist met een camper door de Rocky Mountains in Canada. Zo maar twee van de onbeperkte mogelijkheden. VakantieXperts is specialist in het samenstellen van de mooiste rondreizen op maat. Zij kunnen je uit eigen ervaring vertellen en je een mooi voorstel doen. Als je dit soort reizen nu of volgend jaar wil maken is het slim om zo vroeg mogelijk te boeken. Dan heb je de voordeligste vliegtarieven en hoge kortingen op de campertarieven.

Het restantbedrag hoef je pas zes weken voor vertrek te betalen en de prijzen bij VakantieXperts zijn niet duurder dan zelf boeken op internet. Zij bieden je ook gratis de zekerheid van ANVR en het Garantiefonds reizen (SGR). Bekijk HIER alvast de mogelijkheden.

Zaterdag 15 juni is er van 10.00 tot 16.00 uur zelfs een acht meter lange en uitschuifbare camper van Fraserway aanwezig bij VakantieXperts De Groot aan de Billitonlaan.

Gerelateerd