Categorieën

Service

Winkelcentrum Steendijkpolder naar drie sterren

Winkelcentrum Steendijkpolder naar drie sterren
Winkelen

Winkelcentrum Steendijkpolder naar drie sterren

  • Redactie
  • 24-07-2015
  • Winkelen
Winkelcentrum Steendijkpolder naar drie sterren

MAASSLUIS - Op 16 juli 2015 ontving burgemeester Karssen alweer de derde ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen voor het winkelcentrum Steendijkpolder in Maassluis. De nieuwe tegel krijgt een prominente plek bij de entree van het centrum, zodat deze goed te zien is voor alle ondernemers, bewoners en bezoekers. De derde ster is uitgereikt door Centrum Criminaliteitspreventie Veiligheid en was behaald door de werkgroep ‘Keurmerk Veilig Ondernemen’ in Steendijkpolder. Dit Keurmerk is een integraal samenwerkingsverband tussen ondernemers in het winkelcentrum, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CVV), politie, brandweer en gemeente Maassluis.

Door de integrale samenwerking zorgen de partners ervoor dat de veiligheid in het winkelcentrum op een hoog niveau is en streven zij ernaar om deze veiligheid ook te behouden. Niet alleen de veiligheid, maar ook de positieve beleving van het winkelend publiek in het winkelcentrum is van groot belang. Al deze factoren en inzet van bovengenoemde partners hebben ervoor gezorgd dat het certificaat ‘continu samenwerken’ is uitgereikt samen met de derde ster.

Alle partners hebben met elkaar uitgesproken dat de veiligheid en beleving van het winkelend publiek ook in de komende jaren een grote rol spelen. Over twee jaar wordt er dan ook bekeken of deze beoogde resultaten voldoende zijn om een vierde ster te behalen.

Burgemeester Karssen onderschreef in zijn toespraak het belang van de integrale samenwerking en dat mede door die samenwerking in het winkelcentrum voor bewoners/omwonenden, winkelend publiek en winkeliers een veilige en prettige sfeer mogelijk wordt gemaakt.