Start verhuur woningen De Vlootschouwer

19-05-2022 Wonen Redactie

MAASSLUIS – 45 appartementen in De Vlootschouwer worden vanaf maandag 30 mei te huur aangeboden via WoonnetRijnmond. In het woongebouw komen 70 huurappartementen van Maasdelta voor senioren. 45 woningen worden via WoonnetRijnmond te huur aangeboden, 25 ‘op andere wijze’.

De Vlootschouwer bestaat uit 11 woonlagen (10 verdiepingen). De appartementen hebben 3 of 4 kamers. Maasdelta biedt de 70 appartementen voor senioren aan in de sociale huursector. Hiervan worden 45 appartementen via Woonnet Rijnmond te huur aangeboden. De appartementen hebben een netto huurprijs van: €610,-, €633,25 of €763,47 per maand. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning is het belangrijk dat je als woningzoekende staat ingeschreven bij WoonnetRijnmond.

De Facilitaire Stichting Gezondheidszorg (FSG) is eigenaar van de ruimtes op de begane grond en verhuurt deze aan de partijen die daar zorg gaan leveren, waaronder Franciscus Gasthuis & Vlietland en de Apotheek Furieade. Beide partijen zijn nu nog gehuisvest in het Gezondheidsgebouw Maassluis. Vanuit de nieuwe polikliniek biedt Franciscus Maassluis medische zorg en diagnostiek aan alle inwoners van Maassluis en omgeving.

Naar verwachting worden de appartementen in het tweede kwartaal van 2023 aan de huurders opgeleverd.Gerelateerd