Woonwijkje op Vlietlocatie

27-03-2018 Wonen Redactie

MAASSLUIS - Seniorencomplex De Vliet maakt plaats voor een woonwijkje met ruim 60 grondgebonden woningen, appartementen en commerciele ruimten. Ontwikkelaar ABB Bouwgroep legt op dinsdag 3 april het plan voor aan plaatselijke ondernemers, omwonenden en geinteresseerden tijdens een 'inspiratieavond'. De Vlietlocatie wordt in 2020 gesloopt, waarna naar schatting in 2021 met de bouw van het nieuwbouwplan 'Puur! Maassluis' kan worden gestart.

Het nieuwbouwplan Puur! Maassluis omvat de huidige Vlietlocatie en het naastgelegen weekmarktterrein. In het plan, waarvan Steenhuis Bukman Architecten de architect is, is ruimte voor ruim 60 grondgebonden woningen, appartementen en commerciele ruimten. Er komen verschillende woningtypen zoals eengezinswoningen, maisonnettes en woon-werkwoningen. In de zomer van 2017 is de overeenkomst al getekend door de ABB Bouwgroep, de gemeente Maassluis en woningcorporatie Maasdelta.

Op dinsdag 3 april legt ontwikkelende bouwer ABB de plannen voor aan geinteresseerden tijdens een 'Inspiratieavond'. De avond vindt plaats in de Drukkerij aan de Dr. Kuyperkade 27c. Binnenlopen kan tussen 19.00 uur en 21.00 uur.Gerelateerd