Woonworkshop over 'Wonen in Het Spectrum'

31-10-2018 Wonen Redactie

Foto: Google Maps

MAASSLUIS - M3 Architecten en de gemeente Maassluis houden donderdag 8 november van 19.00 tot 21.00 uur een woonworkshop voor geïnteresseerden in 'Wonen in Het Spectrum'.

De informatiemarkt vindt plaats in een klaslokaal op de begane grond van het voormalige schoolgebouw aan de Fenacoliuslaan (ingang vanaf het schoolplein). Tijdens de woonworkshop kunnen deelnemers zich laten informeren over de te bouwen appartementen in het bestaande gebouw en de nieuw aan te leggen buitenruimte.

Plattegronden

Bij de kraampjes worden tijdens de woonworkshop de verder uitgewerkte (concept) plattegronden van de appartementen en de buitenruimte getoond. Daarnaast is er mogelijkheid om met Dolphijn Makelaardij de inschrijving en de financieringsmogelijkheden te bespreken.

In het voormalige en monumentale schoolgebouw worden verschillende woningen gerealiseerd. Samen met omwonenden en geïnteresseerde woningzoekenden is in mei 2018, tijdens een eerste woonworkshop, het conceptplan met woonvarianten besproken. Daarnaast is gesproken over het inrichten van de buitenruimte op het gebied van groen en parkeren.

Van start

Begin oktober 2018 is het plan 'Wonen in Het Spectrum' unaniem vastgesteld in de gemeenteraad en kan de realisatie van start. Kijk voor meer informatie en aanmelden voor de woonworkshop op www.woneninhetspectrum.nl.Gerelateerd