Categorieën

Service

Adverteren op Maassluis24

Hoe werken wij?

Opties

Op deze pagina lees je alles over onze diverse advertentiemodellen

Aanleveren

Laat je adviseren! Wij kennen onze lezers en de stad en weten wat werkt.

Contact

Weet je al wat je wilt? Mail je advertentie dan meteen naar [email protected]

Vacatures

Geen zin in personeel dat om de haverklap moet bellen dat ze er écht aankomen maar nu helaas vast staan in de file… of voor een geopende brug? Uw ideale nieuwe werknemer woont in Vlaardingen. En u vindt hem of haar via het vacatureplatform van Vlaardingen24! Ook vacatures worden standaard verspreid via twitter en facebook.

Kortingen
Plaatst u meerdere vacatures, dan kunt u gebruik maken van onze interessante kortingen. Die kunnen oplopen tot wel 30%. En u hoeft die niet altijd meteen te plaatsen. Eenmaal gekochte ruimte blijft onbeperkt geldig. Vraag naar de voorwaarden.
Selecteer het gewenste type vacature:
Vacature
€99,-
Aanvragen
Stageplaats
€39,-
Aanvragen
Vrijwilliger
€25,-
Aanvragen

Advertorials

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een losse advertorial als u slechts incidenteel de publiciteit zoekt voor uw bedrijf. Voor een bedrag van € 89,- plaatsen wij uw advertorial al op Maassluis24 en verspreiden die ook via twitter en facebook. Wilt u dat wij de advertorial schrijven en een foto maken voor bij het verhaal? Dan bent u voor een bedrag van € 229,- helemaal klaar!

€89,-
Losse advertorial

Soms is het niet nodig om structureel te adverteren. Bijvoorbeeld als je een evenement in Vlaardingen organiseert. Dan is een losse advertorial een uitstekende oplossing.

Aanvragen
€239,-
Advertorial laten opstellen

Iedereen zijn eigen vak, het onze is goed lopende teksten schrijven en dat kunnen we natuurlijk ook voor u. Laat ons u ontzorgen en tekst en foto voor u maken!

Aanvragen