Categorieën

Service

Argos Zorggroep

Argos Zorggroep

Terug
/files/maassluis24/bedrijven/argoszorggroep/de_tweemaster_maassluis.jpg

Onze liefdevolle en deskundige zorg voor ouderen maakt ons uniek

Argos Zorggroep biedt deskundige zorg, behandeling en gezelligheid aan ouderen. Dit doen wij bij hen thuis of in een van onze huizen voor verzorging en/of revalidatie in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal en Rhoon.
 

DrieMaasHave

Winnaar van de Gastvrijheidszorg Award 2016 met vijf sterren!

Sinds 1988 is DrieMaasHave een begrip in de gezellige Molenbuurt in Maassluis. Dit moderne huis staat bekend als een warm en gastvrij thuis voor ouderen die door lichamelijke of psychische aandoeningen niet meer thuis kunnen wonen. Ook omwonenden weten DrieMaasHave te vinden. Zij schuiven graag aan in de sfeervolle ‘Brasserie 101’ of doen mee aan een van de vele activiteiten die DrieMaasHave voor hen of voor kinderen uit de buurt organiseert. 

DrieMaasHave is gespecialiseerd in de zorg voor jong dementerenden en met haar gehele zorgaanbod zelfs aangewezen als expertisecentrum op dit gebied in de regio Nieuwe Waterweg Noord. In de kleinschalige woonvoorziening Molenkwartier vinden jonge mensen met dementie een thuis en krijgen zij en hun naasten persoonlijke zorg en begeleiding van gespecialiseerde medewerkers. Uniek aan DrieMaasHave is de onlangs geopende Vitaliteitstuin, waar ouderen kunnen bewegen en ontspannen in de buitenlucht.
 

De Tweemaster

Sfeervol wonen met zorg binnen handbereik

Vlakbij het historisch stadscentrum van Maassluis, vindt u De Tweemaster. In dit sfeervolle huis vinden ouderen die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen een thuis. Onze medewerkers geven hen liefdevolle zorg in een veilige en vertrouwde omgeving. Woont u nog zelfstandig thuis maar wilt u graag wat extra ondersteuning zoals hulp bij een nuttige invulling van uw dag? Informeer dan eens naar onze dagbesteding. 

Geschakeld aan De Tweemaster vindt u Zonneburcht. Hier wonen ouderen zelfstandig met alle voorzieningen van De Tweemaster binnen handbereik. Zo is zorg altijd dichtbij! Net als bewoners van Zonneburcht, zijn ook andere omwonenden van harte welkom in De Tweemaster. Schuif eens aan in onze gezellige Brasserie Midscheeps of neem eens een kijkje tijdens een van de leuke markten of andere activiteiten die wij organiseren. U bent van harte welkom!
 

Parkhof

Dagbesteding voor ouderen met dementie 

Parkhof in Maassluis bevindt zich op de eerste verdieping van een woon-zorgcomplex voor ouderen. Argos Zorggroep heeft hier een dagbesteding waar zelfstandig wonende ouderen met dementie terechtkunnen voor hulp bij een nuttige invulling van hun dag in een huiselijke omgeving. 

Onze betrokken medewerkers bieden structuur, houden rekening met uw behoeften en richten de activiteiten zo in dat u zich zoveel mogelijk thuis voelt. Bovendien doet u op de dagbesteding nieuwe sociale contacten op. Bijkomend voordeel is dat uw mantelzorger even tijd heeft voor zichzelf.
 

Werken bij Argos Zorggroep


Werken bij Argos Zorggroep betekent werken met mensen. Onze ruim 2.200 medewerkers zetten zich met toewijding en plezier, op een liefdevolle wijze in voor onze bewoners en klanten. Wij staan voor deskundige zorg en ondersteuning en dat verwachten we ook van onze medewerkers. 

Een leven met kleur bieden aan ouderen is onze missie.
Ga jij deze uitdaging met ons aan? www.argoszorggroep.nl/vacatures