Categorieën

Service

Bibliotheek de Plataan

Bibliotheek de Plataan

Terug
/files/maassluis24/bedrijven/bibliotheek/bibliotheek_de_plataan_maassluis24.png

De Bibliotheek de Plataan is er voor alle inwoners in de stad. De Bibliotheek biedt jong & oud toegang tot literatuur, kennis en informatie en een fijne plek om samen te komen.

De Bibliotheek de Plataan heeft een vestiging in Maassluis aan de Uiverlaan. De Bibliotheek heeft werkplek-pc’s met internet en MS-Office. Printen, kopiëren en scannen is mogelijk. Er is gratis Wifi. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek om gebruik te maken van de faciliteiten. Alleen voor het lenen van materialen zoals (luister)boeken, tijdschriften, cd’s, dvd’s en e-books is een abonnement nodig.

De Bibliotheek de Plataan heeft verschillende soorten abonnementen. Voor de jeugd tot 21 jaar is het abonnement gratis. Voor volwassenen zijn er diverse mogelijkheden. Voor organisaties en scholen bestaat de mogelijkheid van een instellingsabonnement. Lid worden? Dat kan aan de balie en via onze site.

De Bibliotheek biedt ook een veilige plek voor iedereen met vragen over de (digitale) overheid, computers, persoonlijke ontwikkeling en taalontwikkeling. Kom naar de bibliotheek als je:

· taalvaardig wilt worden of blijven
· digitaal vaardig wilt worden of blijven
· informatie zoekt of nodig hebt
· recreatief wilt lezen, kijken of luisteren
· deel wilt nemen aan activiteiten/workshops/lezingen

Kijk op onze website voor het hele aanbod: www.debibliotheekdeplataan.nl
We hebben tevens drie vestigingen in Vlaardingen en een in Den Hoorn. Volg ons op Twitter en Facebook!