Categorie├źn

Service

Stroomopwaarts MVS

Stroomopwaarts MVS

Terug
/files/maassluis24/bedrijven/stroomopwaarts/strfot.jpg

Samenwerken met Stroomopwaarts. Kansen voor iedereen!


Stroomopwaarts is het regionale Participatiebedrijf van Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Ons doel is om zoveel mogelijk werkzoekenden in onze regio aan een betaalde baan te helpen. Want wie werkt, kan zijn of haar eigen leven sturen. Een betaalde baan zorgt niet alleen voor een eigen inkomen en zelfstandigheid, maar ook voor persoonlijke ontwikkeling en sociale contacten.

Zaken doen met hoofd en hart


Stroomopwaarts brengt werkzoekenden en werkgevers op verschillende manieren met elkaar in contact. Wij proberen vraag en aanbod zo goed mogelijk om elkaar af te stemmen. Het mooie is dat Stroomopwaarts steeds meer ondernemers ontmoet die niet alleen met hun hoofd, maar ook met hun hart zaken willen doen. Ze willen graag iets betekenen voor de inwoners in hun directe omgeving. Bijvoorbeeld voor mensen die vanwege een arbeidsbeperking werkloos aan de zijlijn staan.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen


Deze ondernemers kiezen dus heel bewust voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Samen met Stroomopwaarts willen zij zorgen voor een betere samenleving. Stroomopwaarts informeert, adviseert en ondersteunt op alle mogelijke vlakken. Wij streven naar een inclusieve samenleving. Kansen voor iedereen. Dat betekent dus ook dat we een vangnet vormen voor de inwoners van Maassluis, Vlaardingen en Schiedam die het zelf even niet redden.

Bijstandsuitkering


Mensen die geen baan hebben en dus geen inkomen of te weinig verdienen om rond te komen, kunnen (tijdelijk) een bijstandsuitkering aanvragen bij Stroomopwaarts. Maar daar zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Stroomopwaarts zet alles op alles om werkzoekenden aan een betaalde baan te helpen. We hebben daar een uitgebreid traject voor uitgezet met verschillende stappen waarbij eigen kracht en inzet centraal staan. En dat werkt!

Wilt u meer weten? Ga dan naar www.stroomopwaarts.nl.