Categorieën

Service

UN1EK Onderwijs en Opvang

UN1EK Onderwijs en Opvang

Terug
/files/maassluis24/bedrijven/Un1ek/welkom_bij_un1ek_onderwijs_en_opvang.png

Kies je het beste voor jouw kind, dan kies je voor UN1EK! UN1EK Onderwijs en Opvang heeft meer dan 20 locaties, in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Wij bieden hele dag opvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en basisonderwijs, hebben een gastouderbureau en een locatie voor speciaal basisonderwijs. We organiseren kindgerichte activiteiten voor diverse partners. Ook werken we samen in een initiatief om kinderen die nieuw in Nederland komen een taalstart te bieden voor het basisonderwijs.

Onze focus ligt op de ontwikkeling van onze Integrale Kindcentra (IKC), waarin wij een voortrekkende en innovatieve rol spelen. In een IKC vind je opvang en onderwijs onder 1 dak. Door de nauwe samenwerking bieden wij binnen onze IKC’s een doorgaande lijn in de ontwikkeling van jouw kind. Ieder IKC heeft een onderscheidend profiel en eigen aanpak, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw kind past. Klik hier om al onze locaties te ontdekken!

Wil je weten hoe de opvanglocatie eruit ziet waar je interesse in hebt? Of gaat je kind straks naar school, maar weet je nog niet welke? Wil je alvast de sfeer proeven en kennis maken met onze collega's? Je bent altijd welkom voor een rondleiding!