Categorieën

Service

Bewegen op muziek voor senioren in Theater Koningshof

Bewegen op muziek voor senioren in Theater Koningshof
Uit

Bewegen op muziek voor senioren in Theater Koningshof

  • Redactie
  • 03-02-2023
  • Uit
Bewegen op muziek voor senioren in Theater Koningshof
MAASSLUIS - Wist je dat er op verschillende maandagmiddagen ‘Bewegen op muziek voor senioren’ wordt georganiseerd bij Theater Koningshof? Dansdocente Megan de Vries van Dance Company M’Joy weet precies welke bewegingen ervoor zorgen dat je lijf soepel blijft en dat bewegen makkelijker wordt. Zelfs met Parkinson, reuma, NAH en andere uitdagingen is bewegen op muziek een ontzettend fijne activiteit, waar veel senioren al profijt van hebben gehad!

Dansen, soms zelfs tegen alle verwachtingen in

Aandoeningen als stijfheid, Parkinson, reuma, NAH, MS en hart- & vaatziekten kunnen ons flink te-genhouden om vrij te bewegen. Maar wist je dat je zelfs met deze uitdagingen zelfs nog kunt dansen? Hoe fijn is dat! Bewegen is niet alleen goed voor je lijf, maar ook voor je hoofd. Dansdocente Megan de Vries geeft maandagmiddag lessen ‘Bewegen op muziek voor senioren’. Na een geslaagde pilot in 2022, waar veel senioren op af zijn gekomen en waar zij veel aan hebben gehad, zijn de lessen voortgezet.

Kom jij ook een keer fijn bewegen op maandagmiddag? De lessen kosten €8,75 per keer. Je hoeft je niet per se van tevoren aan te melden. En ben je bang dat het je niet lukt om lang te staan en te bewegen? Geen zorgen, je kunt de lessen volgen zoals jij dat wil: ook met behulp van een stoel bijvoorbeeld!

De lessen worden gegeven op de volgende data, van 15.30 tot 16.30 uur:
- 6 februari 2023
- 20 februari 2023
- 6 maart 2023
- 20 maart 2023

We hopen je te zien bij de lessen! Meer informatie vind je op www.theaterkoningshof.nl.

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →