Categorie├źn

Service

MenL Adviseurs en cijferhelden

MenL Adviseurs en cijferhelden

Terug
/files/maassluis24/bedrijven/menl/foto_menl_cijferhelden.jpg

MenL: Adviseurs en cijferhelden zonder driedelig pak, maar mét Vlaardingse nuchterheid.

Bij MenL werken adviseurs en cijferhelden die jou in elke fase van je bedrijf kunnen voorzien van het juiste advies. Of het nu gaat om je administratie, de vragen die je hebt over jouw onderneming of een goed gesprek over jouw strategie of de toekomst, wij staan voor je klaar!

We helpen je niet zomaar bij je financiën, je administratie, je HRM of je fiscale vraagstukken, maar helpen je groeien, leren en ontwikkelen. Wij gaan graag naast je zitten, zijn jouw spiegel en geven altijd eerlijk advies. Op deze pagina kun je ons alvast digitaal ontmoeten. Ontmoet je ons liever in het echt? Leuk! Plan gerust een afspraak in om bij ons langs te komen!

Overstappen, zo gepiept!

Zit je nu bij een administratiekantoor of accountant waar je niet helemaal op je plek zit of wil je graag werken met Exact Online maar werkt jouw huidige kantoor daar niet mee? Dan kun je makkelijk overstappen naar MenL. Dat lijkt allemaal misschien gedoe, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Als je ons je gegevens en de naam van je huidige kantoor doorgeeft, regelen wij de rest!

Wat krijg je ervoor terug?

De cijferhelden van MenL ontzorgen jou volledig in je administratie. We voorzien je van goed advies onder het genot van een lekkere kop koffie. Wij zien het als onze missie om jou te helpen bij je administratie en je onderneming als geheel. Je kunt altijd bij ons terecht voor alles wat je nodig hebt, van een antwoord op je vragen tot een gesprek over hoe je weekend was.