Categorieën

Service

Accountantskantoor MenL Cijferhelden bestaat 25 jaar!

Accountantskantoor MenL Cijferhelden bestaat 25 jaar!
Nieuws

Accountantskantoor MenL Cijferhelden bestaat 25 jaar!

  • Advertorial
  • 04-09-2023
  • Nieuws
Accountantskantoor MenL Cijferhelden bestaat 25 jaar!

MAASSLUIS/VLAARDINGEN - Driewerf hoera voor de cijferhelden van MenL! Het accountantskantoor blaast dit jaar namelijk 25 kaarsjes uit! Het kantoor startte als administratiekantoor in een woonhuis aan de Mahlerstraat in Vlaardingen. De benedenverdieping van het pand werd omgebouwd tot kantoor waar de cijferhelden organisaties uit Vlaardingen en omstreken konden helpen bij het opzetten en bijhouden van een feilloze boekhouding. MenL startte vanuit de verbouwde slaapkamer, maar breidde langzaamaan uit naar de volledige benedenverdieping. Nu, 25 jaar later, staat er aan de Arij Koplaan een administratie- en accountantskantoor waar nog elke dag met héél veel plezier wordt gewerkt.

Van toekomstdroom naar realiteit
De eerste medewerkers van MenL waren naamgevers Marcel en Lucia, twee mensen met zowel liefde voor elkaar als voor het administratievak! In 2010 stapte Dennis Breevaart als stagiair binnen bij het kantoor. In 2013 verhuisden ze van de Mahlerstraat naar de Arij Koplaan. Het drietal droomde groot. Er werd flink verbouwd, er werden extra bureaus gekocht en er werd een fotostudio ingericht voor Marcels derde liefde fotografie. Ruimte was er destijds immers zat! Tot er steeds meer stagiair(e)s bij kwamen – en al die stagiair(e)s bleven hangen. De sfeer en werkwijze van MenL waren té aantrekkelijk om de organisatie te verlaten!

Ondertussen werd de samenwerking tussen Marcel, Dennis en Lucia steeds hechter. Dennis had zijn toekomstplannen al breeduit besproken. Vanuit zijn mbo opleiding wilde hij doorstromen naar de accountantsopleiding. Het drietal besloot samen voor deze toekomst te gaan en in september 2021 was het nieuwe MenL Cijferhelden (toevallig ook accountant) een feit.

Een gouden formule met oog voor de mens
Op de vraag wat MenL Cijferhelden zo uniek maakt, heeft Marcel Baas een duidelijk antwoord: “Door digitalisering en automatisering gaat alles veel sneller, maar verlies je ook snel de mens uit het oog. Wij vinden een persoonlijke connectie heel belangrijk en zorgen er dus voor dat wij onze klanten regelmatig zien.” Elk kwartaal bespreken de collega’s van MenL de cijfers van het kwartaal door met de klant. “Deze kwartaalgesprekken zijn heel fijn. We houden de lijntjes met de klanten kort, kunnen weer lekker even bijkletsen en zijn er vroeg bij als er eventuele problemen of natuurlijk kansen ontstaan.” En dat persoonlijke contact gaat wat de collega’s van MenL betreft nooit veranderen.

In de loop der jaren zijn veel klanten met MenL meegegroeid. Daarom wordt het 25-jarig bestaan ook uitvoerig met klanten gevierd. “In juli hebben we een aantal klanten meegenomen naar Golfbaan Schinkelshoek voor een middag golfen, borrelen en barbecueën. Laatst zijn we bij Adventure Vlaardingen geweest voor een sportieve middag en binnenkort trekken we naar Racesquare Rotterdam voor een echte F1 race-ervaring.” De mix die tijdens die uitjes ontstaat is ontzettend leuk, vertelt Marcel: “We hebben zowel grotere als kleinere klanten, maar elke klant is voor ons belangrijk. Het is heel leuk om te zien hoe ook onze collega’s en klanten onderling met elkaar omgaan en welke connecties er worden gelegd. Die menselijke connectie en touch is voor ons de kers op de taart. Wij mogen dan wel accountant zijn, maar driedelige pakken doen we niet aan. Laat ons maar lekker gewoon doen. Door dichtbij onszelf te blijven, zijn we gekomen waar we nu staan. En dat gaat nooit veranderen!” Op naar de volgende 25 jaar MenL Cijferhelden!

Meer informatie over MenL Cijferhelden vind je op www.menlcijferhelden.nl.

MenL Adviseurs en cijferhelden

Arij Koplaan 14a, Vlaardingen

Meer over MenL Adviseurs en cijferhelden →