Categorie├źn

Service

Camerettenwinnaar Remy Evers toont ideale wereld

Camerettenwinnaar Remy Evers toont ideale wereld
Uit

Camerettenwinnaar Remy Evers toont ideale wereld

  • Redactie
  • 28-05-2023
  • Uit
Camerettenwinnaar Remy Evers toont ideale wereld
VLAARDINGEN - Op donderdag 1 juni (20:30 uur) speelt Camerettenwinnaar Remy Evers in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen zijn voorstelling Gewoon Remy. In deze absurdistische, energieke en fysieke voorstelling toont hij het publiek zijn ideale wereld. Een wereld waarin hij zowel Prins Carnaval als een soldaat op vredesmissie in een oorlogsgebied is. Het is een beeldende en verhalende voorstelling vol fantasie, als een reis door het brein van een jongen die twijfelt of hij wel volwassen wil worden. Kaarten zijn te bestellen via de website van de Stadsgehoorzaal of aan de Theaterkassa (Schiedamseweg 51 of telefonisch via 010 434 05 00).

Het juryrapport van Cameretten 2019 omschrijft Remy Evers als een sympathieke loser met een groot acteertalent én een fantastisch gevoel voor timing. Met zijn elastieken gezicht, dat vrijwel elk mogelijke expressie laat zien, doet Evers er in zijn prijswinnende voorstelling Gewoon Remy álles aan het beste van zijn leven te maken. Hij staat werkelijk te popelen om de wereld te ontdekken, maar moet eerst nog even Prins Carnaval zien te worden, om zijn overleden vader – ooit ook Prins Carnaval – te eren.

Als onderdeel van de absurdistische theatergroep Un, Dos, Stress (met Thijs van de Meeberg en Marco Lopes) studeerde Remy Evers in 2017 af aan de Koningstheateracademie in ’s-Hertogenbosch met de voorstelling De Totale Escalatie. Niet alleen in het theater is Remy te zien en te horen, zo was hij acteur in televisieserie Komt een man bij de dokter, was hij gastschrijver bij De Orde van de Dag en leverde hij een vaste bijdrage aan het radioprogramma De Avondklok op 100% NL.

Remy Evers met Gewoon Remy
Donderdag 1 juni – 20:30 uur
Kaarten (€19,50 incl. consumptie) zijn HIER te koop

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →