Categorieën

Service

CKC Maassluis trekt aan langste eind in Den Haag

CKC Maassluis trekt aan langste eind in Den Haag
Sport

CKC Maassluis trekt aan langste eind in Den Haag

  • Redactie
  • 18-10-2021
  • Sport
CKC Maassluis trekt aan langste eind in Den Haag
MAASSLUIS - Afgelopen zaterdag speelden de Maassluise selectie tegen HKV/Ons Eibernest in Den Haag. Een fysiek sterke ploeg. Maassluis maakte zich dan ook op voor een lastige wedstrijd. De Maassluizers boden goede weerstand door risico te nemen. Ze stonden sterk in de rebound en wisten de korf goed te vinden.

Verbaas bracht een kwartier voor het einde van de wedstrijd Birte Veldman in, een jonge speelster uit het eerste team, en zij scoorde. Precies op het goede moment, want HKV/Ons Eibernest leek terug te komen in de wedstrijd. Maassluis stond de gehele wedstrijd voor met ongeveer drie doelpunten, maar de wedstrijd bleef spannend. De wedstrijd verliep af en toe wat moeizaam. Maar door geduld op te brengen en door de goede energie van het publiek, trok de Maassluise selectie aan het langste eind en won met 17-19 (8-9). Ook het tweede team van Maassluis nam de punten mee uit Den Haag. Zij wonnen met 12-14 van de Hagenezen. Een mooie korfbalzaterdag voor CKC Maassluis dus.

De selectie maakt zich op voor zaterdag. Dan staat er weer een Haagse ploeg op het programma. Ditmaal Die Haghe 1. Zij staan op dit moment op de eerste plek in de poule met 10 punten uit 6 wedstrijden. Die Haghe heeft alleen punten laten liggen tegen HKV/Ons Eibernest. De wedstrijd van aankomende zaterdag is dus zeker nog niet gestreden.

Wedstrijdprogramma 23 oktober
Maassluis 1 – Die Haghe 1 16:00
Maassluis 2 – Die Haghe 2 14:30
Maassluis 3 – Nieuwerkerk 4 13:00
Maassluis A1 – Ijsselvogels A1 13:00