Categorieën

Service

De Stadsgehoorzaal ontvangt de Kerstman

De Stadsgehoorzaal ontvangt de Kerstman
Uit

De Stadsgehoorzaal ontvangt de Kerstman

  • Advertorial
  • 28-11-2020
  • Uit
De Stadsgehoorzaal ontvangt de Kerstman

Maak een tekening en kom op bezoek!

VLAARDINGEN/REGIO - Op woensdag 9 en 16 december komt tussen 14.00 en 16.00 uur de kerstman langs in de sfeervol ingerichte entree van de Stadsgehoorzaal. Het theater nodigt iedereen dan ook van harte uit om een, volledig coronaproof, bezoekje te komen brengen en met de kerstman op de foto te gaan. Kinderen kunnen ook een mooie tekening maken voor in de brievenbus. Deze tekeningen worden vervolgens opgehangen in de winterse entree aan de Schiedamseweg 51.

Wie onlangs langs de Stadsgehoorzaal liep kon zich al in een magisch winter wonderland wanen door de sfeervolle lichtjes en de kleurrijke sneeuwpoppen en lichtbollen bij de entree. Op woensdag 9 en 16 december pakt het theater nog wat extra uit door een bezoek van de kerstman. Tussen 14.00 en 16.00 uur neemt hij plaats op een stoel in de entree en is iedereen welkom om een bezoekje te komen brengen. Er is mogelijkheid om, geheel coronaproof, op de foto te gaan én om een tekening of brief in de brievenbus te doen. De tekeningen worden vervolgens opgehangen in de entree. Na afloop van het bezoek krijgen de kinderen van de kerstman ook nog een kleinigheidje mee.

De Stadsgehoorzaal is in deze tijd constant op zoek naar dingen die wél kunnen. Doordat de entreehal op dit moment niet de ruimte hoeft te bieden aan het publiek van een uitverkochte Grote Zaal werd de kans aangegrepen om een sfeervol tafereel op te zetten, om de kerstman een warm onthaal te geven. Uiteraard zorgt het theater ook bij dit initiatief dat het geheel coronaproof bezocht kan worden.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →