Categorieën

Service

Italiaanse Beatles tributeband naar Kroepoekfabriek

Italiaanse Beatles tributeband naar Kroepoekfabriek
Uit

Italiaanse Beatles tributeband naar Kroepoekfabriek

  • Redactie
  • 29-11-2022
  • Uit
Italiaanse Beatles tributeband naar Kroepoekfabriek
VLAARDINGEN - Op donderdag 1 december Italiaanse Beatles tributeband ‘BeatleStory’ in De Kroepoekfabriek. De band verzorgt een multimediale liveshow die reist door de geschiedenis van The Beatles van ’62 tot ’70, in een concert met meer dan 40 van hun belangrijkste hits! De show bestaat uit vijf sets, met in elk een album of specifieke memorabele show. Per set dragen ze de passende kleding en haarstijl.

BeatleStory zorgt voor een ware revival van de Beatlemania met klassiekers als Can’t Buy Me Love, Yesterday, She Loves You, I Want To Hold Your Hand, Here Comes The Sun, Let It Be, Yellow Submarine, Hey Jude en veel meer. De show bestaat uit vijf sets: Ed Sullivan Show, Shea Stadium, Sgt Pepper, Summer of Love en Abbey Road.

De onovertroffen tributeband brengt een hommage aan de legendarische The Beatles en neemt het publiek mee naar de hoogtijdagen van de band uit Liverpool. Authenticiteit is het handelsmerk van BeatleStory: ze klinken identiek aan The Beatles en zien er ook nog eens exact uit als The Fab Four. 'BeatleStory 60 Years' houdt het publiek een avond lang in de ban dankzij de onnavolgbare puurheid van Patrizio Angeletti, Roberto Angelelli, Teodosio Gentile en Armando Croce. Indrukwekkende visuele projecties zorgen voor de perfecte sfeer. Een onvergetelijke ervaring voor de ware Beatles fan.

BeatleStory
Donderdag 1 december 2022
Open: 19.30 | Aanvang: 20:00 uur | Verwacht einde: 22:00 uur
Kaarten reserveren!

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2A, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →