Categorieën

Service

Kaartverkoop extra voorstelling Jan Jaap van der Wal!

Kaartverkoop extra voorstelling Jan Jaap van der Wal!
Uit

Kaartverkoop extra voorstelling Jan Jaap van der Wal!

  • Advertorial
  • 06-08-2020
  • Uit
Kaartverkoop extra voorstelling Jan Jaap van der Wal!
VLAARDINGEN - Jan Jaap van der Wal komt woensdag 19 augustus met een speciale voorstelling naar het Vlaardingse Stadsstrand! De 100 plekken die beschikbaar waren werden echter in zeer korte tijd uitverkocht, waardoor best wel veel mensen teleurgesteld werden. Maar die krijgen allemaal een tweede kans! Vanaf donderdagochtend10.00 uur start de kaartverkoop voor een extra show via www.stadsgehoorzaal.nl 

Het wordt een unieke en intieme avond, met een tweede groep van 100 plekken en de entree is slechts € 15. Reserveer vanaf vandaag om 10.00 uur je theater-strandstoel via de site van het Vlaardingse theater.

Hoe is het zo gekomen?

De Stadsgehoorzaal kreeg gisteren een leuk berichtje... ,,Of we zin hadden in een spontane actie?'' Directeur Renske Verbeek antwoordde snel ,,Uiteraard, graag!'' Helemaal als het bericht van Jan Jaap van der Wal komt, die zin heeft om theaters een steuntje in de rug te geven en vooral veel zin heeft om weer lekker te spelen. Die kans pakken we natuurlijk met beide handen beet! De link met het Stadsstrand was snel gemaakt. Lekker vrij en veilig in de buitenlucht, drankje erbij, ondergaande zon, bootjes als uitzicht en lachen met elkaar.’’

Dat Jan Jaap van der Wal mag rekenen op veel fans bleek al snel met de kaartverkoop, waarbij er nu dus een tweede voorstelling wordt ‘geregeld’.

Jan Jaap van der Wal

Mensen aan het lachen maken in een theater, dat was vanaf jongs aan zijn droom. Inmiddels is die droom werkelijkheid geworden en mag Jan Jaap de titels stand-up comedian, cabaretier en televisiepresentator aan zijn cv toevoegen. U zou hem kunnen kennen van onder andere de populaire televisieprogramma’s Dit was het nieuws en De Slimste Mens ter Wereld. Op woensdag 19 augustus brengt hij de theaterbeleving naar onze stad en staat hij met een speciale stand-up comedy voorstelling op het Stadsstrand in Vlaardingen.

Jan Jaap van der Wal en het Stadsstrand helpen de Stadsgehoorzaal hiermee om ook in deze bijzondere tijd toch theater te kunnen brengen in Vlaardingen. Door out-of-the-box te denken worden er zo voorstellingen gespeeld op unieke, fijne, gezellige maar bovenal veilige locaties.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →