Categorieën

Service

Maassluise Sport- & Recreatieraad vergadert met gemeenteraad

Maassluise Sport- & Recreatieraad vergadert met gemeenteraad
Sport

Maassluise Sport- & Recreatieraad vergadert met gemeenteraad

  • Redactie
  • 02-11-2021
  • Sport
Maassluise Sport- & Recreatieraad vergadert met gemeenteraad
Update 4-11: 
Naar aanleiding van de aangescherpte coronamaatregelen is het overleg verplaatst naar de zaal De Buys in het stadhuis van Maassluis. Belangstellenden worden gevraagd zich aan te melden via [email protected].

***

MAASSLUIS - Op dinsdag 9 november houdt de Maassluise Sport- & Recreatieraad (MSR) haar jaarlijks openbare overleg met de gemeenteraad. Ook de sportverenigingen zijn uitgenodigd en daarnaast ieder die belangstelling heeft. Er is voor de sportverenigingen en ieder die daartoe de behoefte voelt de gelegenheid om het woord te voeren.

Zij, die willen inspreken, geven dit minimaal één dag voor de vergadering door aan de secretaris onder vermelding van het punt waarover men wil inspreken. De inspreektijd bedraagt 5 minuten. Insprekers dienen om 20.00 uur aanwezig te zijn. Aanmelden kan via een mail aan: [email protected]

Agendapunten zijn onder andere de verenigingen tijdens de coronaperiode, ontwikkelingen op gebied van accommodaties, waaronder de verbeteringen van Unitas, MSV, MHV Evergreen. Daarnaast ook de plannen van CKC en MHV Evergreen. Bovendien komen de ontwikkelingen rond de sportzaal aan de Sportlaan aan de orde. Volgend jaar zijn er verkiezingen en de MSR heeft richting de politieke partijen haar visie op papier gezet. Daarover willen we ook in gesprek met de gemeenteraad.

Vragen en opmerkingen
Vragen stellen of opmerkingen maken over onderwerpen die tot het werkterrein van de raad behoren kan altijd via [email protected].

Inloop 20.00 uur, start 20.15 uur.
Locatie: Clubhuis van TV Evergreen, Albert Schweitzerdreef te Maassluis.

Voor de volledige agenda én eventuele wijzigingen i.v.m. coronamaatregelen zie www.msrmaassluis.nl.