Categorieën

Service

Maassluise Sportgala gaat niet door

Maassluise Sportgala gaat niet door
Sport

Maassluise Sportgala gaat niet door

  • Redactie
  • 17-10-2021
  • Sport
Maassluise Sportgala gaat niet door
MAASSLUIS - Het Maassluise Sportgala kan geen doorgang vinden vanwege de ongelijkheid die is ontstaan door corona, dat meldt de Maassluise Sport- en Recreatieraad. Niet alle sportverenigingen zijn in de gelegenheid geweest hun normale sportprogramma uit te voeren. Dat hing af van welke sport het betrof.

,,Net voordat de pandemie uitbrak in 2020, hebben we ons laatste gala gehouden, maar daarna ging het mis. Zoals hierboven gemeld, kan daardoor het Sportgala 2021 niet worden gehouden in februari 2022. De huidige commissieleden zijn er mee gestopt. Na ruim 10 jaar het Sportgala georganiseerd te hebben, was het tijd om de lier aan de wilgen te hangen."

Dat betekent dat de MSR vrijwilligers zoekt om het Sportgala 2022 in 2023 te organiseren. De nieuw te vormen commisie heeft zo tijd genoeg om zich in te (laten) werken. ,,Er is nog wel een lichtpuntje. Op 11 november a.s. wordt de 9e Vopak Sportstimuleringsprijs uitgereikt door Managing Director Vopak Oil Rotterdam, de heer Timo Spaninks. Deze prijs wordt uitgereikt aan Fighting4All en Oldstars Walking Football Excelsior."

Heeft u er zin in de Commissie Sportgala nieuw leven in te blazen, kunt u contact opnemen met Hanneke Volker via emailadres [email protected]. Kijk voor meer informatie op www.msrmaassluis.nl.